Machinebouw:

Wij bouwen machines speciaal op wens en maat gemaakt uit Roestvrij staal. Aluminium en Staal, indien gewenst met de juiste CE gebruikers documentatie. Ook voor revisie van bestaande machines kunnen wij veel voor u betekenen.
 

Engineering:

Bouwen is een complex proces. Elk detail moet kloppen. Dat begint al in het voortraject. De constructie moet tot op de millimeter nauwkeurig op papier staan. logisch dus, dat u hoge eisen stelt aan het tekenwerk. EH Technics is zich bewust van deze verantwoordelijkheid. We werken nauwkeurig en snel met Autocad en Solid Edge. Wij denken mee over praktische oplossingen en leveren kwaliteit af. want, een accurate tekening werkt niet alleen een stuk prettiger, het werkt ook een stuk goedkoper.


Constructiewerk:

Licht constructiewerk veelal enkeltallen en speciale projecten. Wij bouwen onder andere mallen, onderstellen met aandrijftechniek, Kalibreertafels, toegangspoorten en nog veel meer. kortom u vraagt en wij ontwerpen en bouwen. Wij helpen uw technisch vraagstuk om te zetten naar een efficiŽnt middel om uw productiecapaciteit te verhogen.
 

Interieurbouw:

Wij vervaardigen interieurdelen en presentatiemiddelen speciaal op wens en maat gemaakt uit Roestvrij staal, Aluminium en Staal indien gewenst voorzien van een afwerklaag. Veelal wordt een combinatie van staal en hout gebruikt, hierin zijn de verschillende mogelijkheden ongekend, wat ongetwijfeld tot een zeer exclusief resultaat zal leiden.
 

Reclameobjecten:

Masten voor reclamedoeleinden Schermen en borden, eventueel voorzien van belettering.

 

 

 
Fotoshow
Projecten
 
 
 
 

Copyright © 2009 Anteun Eilander